Confidențialitate

XenonHost.Ro respectă confidenţialitate fiecărui vizitator, fiind constienţi de importanţa acestui lucru. Informaţia prezentată mai jos este concepută pentru a ajuta vizitatorii si clienţii noştri în a înţelege ce informaţie colectăm de pe siturile operate de XenonHost.Ro şi modul în care aceasta este folosită. XenonHost.Ro este singurul deţinator al oricărei informaţii colectate pe siturile administrate de noi. Nu vindem, nu împarţim şi nu inchiriem aceasta informaţie altora altfel decât este menţionat în această declaraţie. 

Informație identificare-persoane

   XenonHost.Ro primeste date specifice despre vizitatorii sitului doar atunci cand informatia este furnizata voluntar, cand vizitatorii solicita informatii de la noi, cumpara sau se aboneaza la serviciile noastre, deschid un tichet de suport, depun CV-uri pentru oportunitatile de angajare sau ne trimit email. Cand furnizezi informatie ce poate duce la indentificarea persoanei printr-unul dintre siturile noastre, aceasta va fi folosita pentru a satisface cererea ta specifica. In majoritatea cazurilor, iti este data posibilitatea de a selecta daca esti de acord sau nu ca serviciul XenonHost.Ro sa foloseasca informatia in scopuri aditionale. Poti solicita ca serviciul XenonHost.Ro sa nu foloseasca informatia ta. Totusi, XenonHost.Ro isi rezerva dreptul, dupa cum dispune, de a trimite buletine informative sau alte informatii importante privind serviciile XenonHost.Ro . Lipsa oricaror instructiuni din partea ta permite serviciului XenonHost.Ro sa foloseasca informatiile tale pentru a te informa despre servicii aditionale si produse oferite de catre XenonHost.Ro , agenti autorizati ai XenonHost.Ro , precum si despre bunuri si servicii ale altor companii si situri cu care XenonHost.Ro are relatii de parteneriat si care ar putea prezenta interes pentru tine. Oricum, XenonHost.Ro nu va face cunoscute informatiile ce te identifica ca persoana decat daca (I) autorizezi acest lucru, (II) legea o cere sau (III) in cazul unui rau fizic iminent asupra vizitatorilor, clientilor XenonHost.Ro precum si a altora. Pe siturile unde oferi voluntar orice informatii, date, raspunsuri, intrebari, comentarii, sugestii, idei sau altele asemanatoare, XenonHost va trata acele portiuni de informatie ca fiind non-confindetiala si non-proprietate si nu-si va asuma nici o obligatie in a proteja acea informatie de a nu o face cunoscuta, decat daca nu intra sub incidenta acestei declaratii de confidnetialitate. Informatie non identificare-persoane (generica) In general, XenonHost.Ro colecteaza unele informatii generice automat. Informatia Generica nu dezvaluie identitatea unui vizitator. Include, de obicei, informatii privind adresa de Internet atribuita calculatorului tau, numarul si frecventa vizitatorilor precum si siturile XenonHost.Ro vizitate. XenonHost colecteaza aceste informatii in scopul limitat de a determina necesitatile serviciilor adresate clientilor. Realizam acest lucru folosind anumite tehnologii, incluzand “cookies” (tehnologie ce poate fi folosita pentru a putea furniza vizitatorilor informatii special adresate acestora privind serviciile oferite). XenonHost.Ro nu combina informatia colectata in acest fel cu nici un fel de informatie ce poate duce la identificarea persoanelor. Poti seta browserul sa te anunte atunci cand primesti un cookie si sa-l respingi daca doresti. 

Site-ul tău găzduit de noi, server, forumuri, alte site-uri

  Informatia pe care o faci cunoscuta in public, incluzand orice forumuri de discutii, camere de chat sau situri este disponibila oricarei persoane care viziteaza acel spatiu public. XenonHost.Ro nu poate proteja informatia pe care o faci cunoscuta in aceste locatii. Aditional, situl XenonHost.Ro poate contine legaturi (links) catre alte situri ce nu au legatura cu XenonHost.Ro . XenonHost.Ro nu poate proteja informatia pe care o faci publica acestor situri si iti recomanda sa citesti Politicile de Confidentialitate ale respectivelor situri. 

Excepții și limitări

  Cu toate ca exista aceasta declaratie de confidentialitate, XenonHost.Ro coopereaza in totalitate cu oficialitatile in orice investigatie ce are legatura cu orice continut (incluzand comunicatiile electronice private sau personale transmise catre XenonHost.Ro ) sau activitate ilegala a oricarui utilizator al Serviciilor, luand masuri rezonabile in a-si proteja drepturile de proprietate. In scopurile limitate de a indeplini o astfel de cooperare si in concordanta cu legile aplicabile, XenonHost.Ro poate fi solicitat sa dezvaluie informatii ce pot duce la identificarea persoanelor. Aditional, XenonHost.Ro poate decide sa monitorizeze comunicatiile de orice tip (I) pentru a se supune legilor, reglementarilor sau cererilor guvernamentale; (II) daca o astfel de dezvaluire este necesara sau adecvata pentru operarea XenonHost.Ro ; (III) pentru a proteja drepturile de proprietate ale XenonHost.Ro sau a altora.

Sus modalitati de plata xenonhost.ro LiveChat for Startups

Copyright © 2008 - 2024. Toate drepturile rezervate. Design e-Shopline  |  S.C. Edelweiss S.R.L    C.U.I: RO12365248  |  ANPC  |