Transfer site

Veniţi cu site-ul dvs la XenonHost.ro şi beneficiaţi de o lună gratuit pentru găzduire shared şi o lună gratuit pentru reseller. Nu aveţi nimic de pierdut. Noi vă transferăm gratuit contul la XenonHost.Ro dacă la actualul provider aveţi tot panoul de administrare cPanel.


Transfer site GRATUIT

Serviciul tehnic se va ocupa de transferul fişierelor şi tuturor functionalitaţilor site-ului dvs cu minimum de downtime. Avem nevoie doar de datele dvs de acces la vechiul provider.


Transfer baze de date GRATUIT

Garantăm transferul în cele mai bune condiţii a bazelor de date utilizate de site-ul dvs şi pentru toate scripturile utilizate la vechiul provider.

Transfer email GRATUIT

Serviciul de email este important pentru orice domeniu ăi site. XenonHost.Ro vă transferă toate conturile cu setările lor şi conţinutul de mesaje existent în momentul demarării procedurilor de transfer.


Transfer conturi reseller GRATUIT

Dacă alegeţi unul din pachetele noastre de găzduire reseller şi doriţi transferul site-urilor şi pachetelor din vechiul cont de reseller XenonHost.Ro face asta cu minimum de downtime pentru clienţii dvs.


  • Dacă decideţi mutarea domeniului (modificare nameservere) o vom face noi GRATUIT.
  • Dacă vreţi să transferaţi domeniul la XenonHost.Ro aveţi preţuri unice în acest sens.

Click aici pentru detalii transfer domeniu web.

* Preţurile afişate nu includ TVA

Sus modalitati de plata xenonhost.ro LiveChat for Startups

Copyright © 2008 - 2020. Toate drepturile rezervate. Design e-Shopline  |  S.C. Edelweiss S.R.L    C.U.I: RO12365248  |  ANPC  |