Noutăți

Domenii .ro gratuite

03/01/2013

domeniu-roDomenii .ro gratuite din oferta noastra se acorda doar comenzilor de pachete de gazduire de la 5 lei/luna achitate in avans pe minim 12 luni. Aceste domenii sunt inchiriate pe perioada gazduirii, dvs. nu veti fi proprietarul domeniului decat la cererea expresa, care se poate face oricand si contra unei taxe de 35 EUR + TVA se va transfera in maxim 2 saptamani pe numele Dvs, pe perioada nelimitata. In cazul in care renuntati la serviciile noastre puteti alege sa renuntati la domeniul primit sau sa-l transferati pe numele Dvs.

Dupa ce au trecut 11 luni de la inchirierea domeniului, veti fi anuntat pentru a lua o decizie. Se poate opta pentru: renuntarea la el, prelungirea cu inca 1 an a chiriei sau transferarea pe numele dvs. si pe termen nelimitat. Dupa expirarea celor 365 de zile de inchiriere nu ati prelungit sau transferat domeniul, acesta devine disponibil pentru inregistrare la rotld si implicit la toti partenerii acestuia.

Daca aveti intrebari, adresati-va suportului tehnic sau de vanzari din rubrica de contact a siteului www.xenonhost.ro, sau, daca sunteti un client XenonHost.Ro puteti deschide un tichet de suport din contul dvs. de client.

Tags: , ,

Articol adăugat de XenonHost.Ro în categoria General în data de 03/01/2013


Sus modalitati de plata xenonhost.ro LiveChat for Startups

Copyright © 2008 - 2020. Toate drepturile rezervate. Design e-Shopline  |  S.C. Edelweiss S.R.L    C.U.I: RO12365248  |  ANPC  |