Server dedicat sau vps

Server dedicat sau vps

25/02/2016

Un vps mai ieftin sau un server dedicat, mai scump? In momentul actual un vps este virtualizat pe servere cu mai mult de 8 core-uri, cu zeci de GB RAM, cu matrici SSD in RAID 10, specificatii care nu le atingi cu un server dedicat comandat decat la preturi de 10 ori mai mari. Daca iti doresti resurse hardware garantate alege un vps kvm sau xen, daca doresti ceva ieftin si cu posibilitate de upgrade instant alege tehnologia openvz sau lxc. Daca vrei windows pe un vps, kvm functioneaza perfect pentru aplicatii remote. Iar daca vrei mai multa putere hardware, poti alege oricand tehnologia cloud, mai puternica decat serverele dedicate, dar prohibitive din punct de vedere al costurilor, vei plati pentru fiecare minut de functionare, fiecare MB transferat. Licentele software sunt mult mai ieftine pentru un vps decat pentru un server dedicat, spre exemplu o licenta CPanel este 15$ pentru un vps si minim 39$ pentru un server. Ca si concluzie, serverul dedicat e depasit tehnologic ca sa mai fie rentabil la chirie, eventual ca si server proprietate colocat ar fi o varianta fiabila.

Migrare gratuita pentru clientii gazduire web

23/02/2016

Indiferent ca aveti gazduire web cu panou de control CPanel, Plesk sau orice alta solutie personalizata, la comanda unui nou pachet de gazduire shared, noi il putem transfera gratuit. Tot ce trebuie sa ne furnizati sunt datele de acces la panoul vechi de gazduire si in cel mai scurt timp va vom anunta finalizarea transferului, urmand ca Dvs sa schimbati doar nameserverele domeniului gazduit. Daca vechiul panou de gazduire este CPanel se pot transfera si conturile de email, in caz contrar doar fisierele web si bazele mysql se vor putea copia. Importul bazelor de date mysql se face manual, de asemenea transferul fisierelor site-ului gazduit, in cazul in care panoul de control este diferit de CPanel.

Categories

Sus modalitati de plata xenonhost.ro LiveChat for Startups

Copyright © 2008 - 2024. Toate drepturile rezervate. Design e-Shopline  |  S.C. Edelweiss S.R.L    C.U.I: RO12365248  |  ANPC  |