Găzduire web

Gazduire shared

Persoanele fizice si multe dintre companiile mici au o prezenta web de complexitate relativ redusa. Conexiunea la Internet este mai importanta pentru acestia decat dezvoltarea si mentinerea unui website profesional. Gazduirea shared este solutia ideala pentru utilizatorul care isi doreste o gazduire ieftina, un site personal sau profesional de marime mica/medie.

Gazduire reseller

Pachetele de gazduire web pentru reselleri reprezinta solutia perfecta pentru cei ce doresc sa inceapa propria afacere in acest domeniu dar si pentru cei care detin mai multe site-uri web pe care doresc sa le administreze dintr-o singura interfata. Nu necesita achizitia unui server, serviciul de reseller este furnizat pe serverele noastre.

Va oferim servere de ultima generatie cu monitorizare si full access, sistem de management hosting Cpanel, cel mai utilizat panou de administrare si cel mai accesibil din lume.

Gazduire SMS

Comandati acest plan de gazduire prin SMS la doar 10 Euro / anual! Comenzile se pot face in retelele de telefonie ORANGE ,VODAFONE , COSMOTE si ROMTELECOM.

gratuit pentru orice pachet de gazduire

* Preţurile afişate nu includ TVA

Sus modalitati de plata xenonhost.ro LiveChat for Startups

Copyright © 2008 - 2024. Toate drepturile rezervate. Design e-Shopline  |  S.C. Edelweiss S.R.L    C.U.I: RO12365248  |  ANPC  |