Modalități de plată

Cum plătesc?

La XenonHost.Ro puteți plăti asa cum vă este mai ușor și mai convenabil.Parcurgeți toți pașii pâna la finalizarea comenzii. Apoi veți fi redirecționat în contul client unde, la secțiunea facturile mele veți găsi factura de platî. Dați click pe factura să o deschideți si veți observa în partea dreapta sus opțiunea de plată aferentă fiecărei modalități de plată.Pentru informații suplimentare trimiteți un tichet de suport.

Aveți la dispoziție , mai jos, modalitățile de plată a facturilor către noi.

Ordin de plată sau depunere numerar

Puteți achita serviciile noastre prin banca cu ordin de plată sau depunere numerar în contul:
Cont bancar: RO92 CRDZ 018A 0289 0047 6001 Banca:  MKB Romexterra BANK

Mandat poștal

Plata prin mandat poștal. Mai multe informații aici.

Plata prin SMS

Vă oferim posibilitatea de a achita facturile prin SMS la numere cu suprataxa, activarea se face în maxim 30 de minute în timpul orelor de program.

Plata prin Paypal

Acceptam plata prin PayPal pentru facturile dvs .
Pentru detalii privind această metodă de plată citiți aici.

Plata prin MoneyBookers

Pentru a plăti prin acest sistem trebuie inițial să faceți comanda de pe site la pachetul dorit iar apoi o să primiți pe email automat o proformă cu suma de platî, dupa ce aveți suma de plată și numărul facturii proformă puteți să ne trimiteți banii prin MoneyBookers.

Plata prin 2checkout

Plata cu card se realizează în colaborare cu 2checkout.com fiind cea mai simpla metodă de plată, se realizează online si este disponibilă tuturor clientilor care posedă un card de credit sau debit: Visa, MasterCard, Discover, Jcb, Diners Club, American Express…

* Preţurile afişate nu includ TVA

Sus modalitati de plata xenonhost.ro LiveChat for Startups

Copyright © 2008 - 2024. Toate drepturile rezervate. Design e-Shopline  |  S.C. Edelweiss S.R.L    C.U.I: RO12365248  |  ANPC  |