Termeni si condiții

XenonHost.Ro  poate utiliza în orice mod serviciul de găzduire sau înregistrare domenii, și are valoarea unei convenții încheiate între SC Edelweiss SRL (denumit în continuare “furnizor”), în calitatea sa de proprietar si administrator al site+ului si de furnizor al serviciului, și orice persoana care vizitează ori accesează site+ul sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv serviciile (denumit în continuare “utilizator sau client”). Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sitului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a sitului, deschiderea unui cont la XenonHost.Ro ori utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.  Mai jos va prezentăm termenii si condiţiile XenonHost.Ro:

Art.1 – Politica de conținut

a.Clientul se obliga sa nu foloseasca serverele XenonHost.Ro si/sau serviciul de gazduire web furnizat sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru gazduirea, comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul (una) din urmatoarele :

– nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen;

– violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarei terte parti;

– amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase;

– activitati ilegale cum ar fi: phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, identity theft, raspandirea de virusi informatici, keyloggere, troieni, warez (mp3, avi, muzica, filme, programe/software fara a detine drept de autor si/sau distributie), etc.;

– orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura; – colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale;

– websiteuri cu Sisteme MLM (multi level marketing)

– jocuri piramidale; – sisteme topsite sau ranking,directoare web,siteuri(scripturi) de redirecte; – IRC (mirc, mirc bots, etc), Anonimizator, Chat room-uri fara a include scripturile standard din panoul de control;

– stocarea de fisiere (ex.: filme, fisiere mp3, arhive, poze personale, fisiere de back-up, fisiere executabile (.exe, .bat, .dll) sau alte fisiere care nu au legatura cu siteul clientului sau nu sunt folosite in cadrul siteului, etc);

– gazduire e-mail gratuit, torrent, torrent tracker, free download si/sau free upload (download ori upload gratuit), hub-uri peer 2 peer (DC++, etc); – audio/video streaming si/sau orice fel de real-time streaming cum ar fi radiourile sau televiziunile online, orice fel de jocuri online, servere de jocuri (valabil pentru gazduire shared,reseller si VPS)

– orice continut considerat de XenonHost.Ro ca fiind daunator; in caz contrar, serviciul de gazduire web va fi suspendat sau sters fara notificare prealabila si fara rambursarea sumei platite pentru gazduire.

b.Orice alte scripturi vor fi dezactivate sau sterse fara notificare prealabila, iar in cazurile grave sau de recidiva contul va fi anulat, fara restituirea sumei platite pentru gazduire.

c.Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.  

d.XenonHost.ro nu are nicio obligatie in a aduce la zi scripturile utilizate de catre clienti.In momentul in care scriptul este ne-updatat (adus la zi) poate dauna serverelor noastre si mai ales celorlalti clienti aflati pe acel server.Ne rezervam dreptul de a bloca acel site pana la remedierea situatiei.Aveti la dispozitie in panoul de control al contului dvs uneltele necesare devirusarii site-urilor dvs. (Virus Scanner).

e.Spre informarea dumneavoastra siteurile bazate pe CMS-uri de tip Joomla sau WordPress fiind opensource sunt cele mai vulnerabile deci, este imperios necesar ca versiunile lor sa fie aduse la zi.

Art.2 – Backup

a.Backup-urile sunt facute de catre noi saptamanal atat la fisiere , casute de email cat si la baza de date. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa downloadeze propriile backup-uri din panoul de control, de la optiunea Backup. Backup-urile facute de XenonHost.Ro nu sunt GARANTATE! , exceptie facand conturile abonate la un backup platit.

b.Clientul este de acord sa garanteze si sa considere XenonHost.Ro nevinovata in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului.

c.Furnizorul nu este responsabil in nici un mod pentru pierderea informatiilor gazduite ca urmare a actiunilor utilizatorilor sau datorita erorilor existente in aplicatiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul si nu este pus la dispozitie de catre furnizor, fiind dezvoltat si oferit de catre cpanel.net.  

d.Dacă un cont este suspendat iar clientul nu dorește să mai prelungească abonamentul, XenonHost.Ro nu va oferi acces la fișiere sub nici o formă dacă factura proformă generată pentru serviciu nu este plătită. Fișierele fiecărui client sunt proprietatea acestuia până la expirarea abonamentului, după expirare abonamentului acestea sunt în proprietatea XenonHost.Ro .

Art.3 – Găzduire domenii .ro cu plata anuală

a.Domeniiile .ro cu plata anuală  trebuie comandate impreuna cu un pachet de gazduire deoarece aceste sunt inchiriate si nu se pot schimba nameserverele.  

Art.4 – Garanția uptime

a.Serviciul oferit de XenonHost Ro garanteaza un uptime mediu al serverelor de 99.5 % .

b.Sunt exceptii urmatoarele:

– situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa ( scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale.

– lucrari de intretinere anuntate – http://rotld.ro/romana/inregistrare_domeniu/rules_ro.html – http://rotld.ro/romana/inregistrare_domeniu/agreement_menu_ro.html  

 

Art.5 – Suspendarea contului pentru neplata serviciilor

a.Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele pentru prestarea serviciului in termen de 5 zile de la emiterea de catre furnizor a facturii pro-forma vor fi suspendate pana la confirmarea efectuarii platii sau pana la data efectuarii platii, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai dupa confirmarea efectuarii platii.

b.Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizator.  

Art.5 – Utilizarea resurselor

a.Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului. In cadrul pachetelor de gazduire web nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse. XenonHost Ro supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

b.Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.  

Art.6 – Garanția – Banii înapoi în 30 de zile

a.Fiecare client de gazduire al SC Edelweiss SRL beneficiaza de o garantie de 30 de zile. Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacut de calitatea serviciului de hosting puteti solicita, si primi inapoi banii platiti in avans.

b.Urmatoarele servicii nu sunt incluse in Garantia de 30 de zile : taxele pentru inregistrarea numelor de domeniu (nationale si/sau internationale), taxele achitate pentru serverele dedicate, VPS, serviciile comandate in calitate de reseller, si orice alte taxe achitate pentru servicii optionale / speciale altele decat cele din oferta standard.

c.In cazul in care anularea contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor termene si conditii nu se va efectua rambursul.

d.Garantia de rambursare a platii in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplica si nu se va efectua in cazul in care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de gazduire care constituie subiectul cererii de rambursare.

e.Platile prin SMS nu sunt rambursabile .

f.Comisionul pentru orice plata sms sau apel ROMTELECOM este de 1,2 EURO + TVA, comision care se aplica pentru fiecare tranzactie. .  

Art.7 – Limbajul neadecvat

a.Atentie! Nu toleram sub nici o forma limbajul neadecvat. Pentru a obtine o colaborare cat mai placuta va rugam sa va purtati ca niste oameni civilizati (fara injurii, jigniri, amenintari, etc.). Nerespectarea acestei reguli va genera sistarea suportului tehnic gratuit si poate duce la suspendarea serviciilor pe termen nelimitat.  

Art.8 – Modificări

a.Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, pachetele de gazduire, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul siteului sau panourile de control ale clientilor.

* Preţurile afişate nu includ TVA

Sus modalitati de plata xenonhost.ro LiveChat for Startups

Copyright © 2008 - 2024. Toate drepturile rezervate. Design e-Shopline  |  S.C. Edelweiss S.R.L    C.U.I: RO12365248  |  ANPC  |